Gökhan'ın notları - Kişisel eğlence ve mizah blogu

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Kavurucu sıcaklar kavuruyor!


Ramazan'da sıcak olacak nasıl oruç tutacağız vs. vs. diyorduk tuttuk bitiriyoruz, sonuna geldik bu mübarek ayın. Fakat şimdi asıl sıcaklar başlıyor, öyle böyle değil. Bugünden itibaren kavurucu sıcaklar gelmiş bulunuyor. Şimdi siz kavurucu sıcak lafını mecazen söylediğimi sanıyorsunuz. 

Asfaltın üstüne 2 yumurta kırın afiyetle yiyin o derece. Sokağa çıktığımda et kokusu alıyorum kollarım cız bız oluyor sanki. Evden çıkmaya cesaret edemiyor insan. Millet de delirmiş gibi denize gidiyor. E orası daha sıcak? Hadi o gün denize girdin, güneş kremi vs. işe yaramıyor çok kalınca. Yanık içinde olacaksın ve 2 hafta kızarmış tavuk gibi dolaşacaksın. Çok riskli bence değmez, evde oturmak daha iyi bu sıcaklarda kendinize dikkat etmelisiniz.

Bayramda Marmara Bölgesinde hava güneşli ve 32 derece olacak. Nem'in etkisiyle 35 dereceyi hissedeceğiz. Karadeniz bölgesinde ise yağmur varmış, ohh ne güzel. Ege, Akdeniz, İç Anadolu'da sıcaklardan nasibini alıyor. Fakat Güneydoğu Anadolu gerçek anlamda tabiri caizse cehennem sıcağını görecek. Tüp veya gaz kullanmadan yemeklerinizi asfalt üzerinde pişirebilirsiniz, bi yerde enerji tasarrufu olacaktır.


Google plus'ta paylaş

Yazar KansizVampir

Aslında çok iyi bi vampirmişim ama küçük yaşta kafama uçak düşmüş ondan sonra böyle olmuşum. Ben olsam ben de beni severdim siz de haklısınız tabi.
    Yorumlarınız
    Feysbuk yorumlarınız

0 ne yazmışlar?:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Not: Disqus size üye olmadan sosyal medya hesaplarınızdan herhangi biriyle güvenli yorum atabilmenizi sağlar.